pareri

Sportingbet - Descrierea casei de pariuri

Totul despre Sportingbet

Oferta de bun venit

50% Bonus de până la 100 RON la prima dvs. depunere!

Sportingbet va intampina cu o oferta grozava! Puteti primi 50% Bonus la prima dvs. depunere de pana la 100 RON daca va deschideti un cont. Accesati www.sportingbet.com acum!

Pentru a primi bonusul de primă depunere, trebuie sa trimiteti un email la cs@sportingbet.ro cu subiectul "Bonus de prima depunere" impreună cu ID-ul de utilizator. Bonusul va fi creditat in maxim 3 zile lucratoare. Va rugam sa notati ca depozitele facute prin Moneybookers (Skrill) si Neteller nu se califica pentru bonusul de prima depunere.

Despre Sportingbet

Ca o multime de alte companii, Sportingbet se bazeaza pe o experienta de zeci de ani in domeniu, cu scopul de a oferi servicii de cea mai buna calitate pentru clienti. Cu peste 1 milion de pariuri plasate in fiecare zi, cu siguranta exista o multime de pariori care apreciaza acest site.

Usurinta in utilizare

A fost nevoie de foarte multa munca pentru a crea un astfel de site, care va usureaza navigarea prin continutul grafic sugestiv. Exista o multime de rezumate atasate elementelor de pe prima pagina, insa cand va veti intoarce la o anumita piata, se va face conversia in interfata standard. Putem spune ca site-ul arata destul de bine si nu este deloc aglomerat. Este foarte usor sa-l utilizati si sa navigati intre sectiunile dorite.

Piete

Sectiunea dedicata pariurilor sportive acopera majoritatea sporturilor importante si ofera cateva variatii pentru fiecare sport. Este posibil sa nu se puna accent pe unele sporturi mai obscure, insa sporturile importante sunt bine acoperite. Exista, de asemenea, o multime de evenimente disponibile pe site, pietele din Europa si America fiind acoperite in totalitate, astfel ca fi intotdeauna ceva disponibil pentru a paria live.

Sectiunea Cazino este detinuta de catre Paradise Casino si cuprinde peste 50 de jocuri. Numarul de jocuri din oferta este comparabil cu cel existent pe majoritatea site-urilor de acest gen, iar grafica si viteza jocurilor sunt de laudat. Incepatorii vor realiza ca se pot bucura de multe ore de distractie jucand o multime de jocuri disponibile pe Sporting Bet.

Cu pietele financiare, jocurile de table si jocurile de tipul 1 la 1, plus o gama variata de piete si diferite optiuni disponibile pe site, toti clientii vor fi satisfacuti.

Informatii suplimentare

Sportingbet este un site disponibil in foarte multe limbi pentru a putea fi accesat de o multime de oameni din intreaga lume. Site-ul pune accent pe ofertele gratuite, insa atunci cand verificam sectiunea destinata acestor lucruri observam ca exista o singura oferta: posibilitatea de a castiga o vacanta.

Ce parere ai despre Sportingbet?

Alte case de pariuri prezentate pe site

bet365

Bonus 300 RON

unibet

Bonus £25

bwin

Bonus 100 RON

bet at home

Bonus 200 RON100 ron

Bonus 50% pentru utilizatorii noi

Contact Sportingbet

Sportingbet oferă clienţilor printre cele mai bune servicii de asistenţă dintre toate casele de pariuri.

Bonus Sportingbet - 50% pana la 100 RON

Depuneti minim 200 RON pentru a primi bonusul de 100 RON

Conditii de rulare a bonusului Sportingbet - 5 X (Suma depusa + Bonusul)

Exemplu: La o depunere de 200 RON, bonusul este de 100 RON iar pentru a putea face o retragere trebuie sa faceti pariuri in valoare de 1500 RON

Cota minima rulare bonus - 1.50


Purchase Informatii utile...

Descrierea casei de pariuri Sportingbet
(pe scurt, tot ce trebuie sa stii)
Pariuri LIVE Da
Pariuri pe mobil Da
Handicap asiatic Da
Statistici / Livescore Da
Depunere minimă 20 RON prin Moneybookers
Retragere minimă 90 RON prin Moneybookers
Comision depunere 0 EUR prin Moneybookers
Comision retragere 1 EUR prin Moneybookers
Miza minimă 1.5 RON / 0.1 EUR
Miza maximă Depinde
Incearca produsele Sportingbet
sportingbet
9.6 out of 10 votes based on 41 reviews
Voteaza agentia sportingbet: